Een geoptimaliseerde website

We horen vaak van mensen, een WordPress website kan ik ook toch zelf maken? Je hebt toch allemaal plugins die alles voor je kunnen doen? Dat klopt inderdaad en helaas zit in het algemeen ook meteen daar de valkuil. Juist doordat je met een plugin heel veel kan, zit er ook heel veel code in die je binnen jouw website niet gebruikt of nodig hebt. Het nadeel daarvan is dat al die code wel elke keer moet worden ingeladen op het moment dat jouw klant op je website zit.

In plaats van een hoop plugins te gebruiken proberen wij heel selectief te zijn in de plugins die we gebruiken. Vaak kunnen wij iets wat een plugin voor je doet ook eenvoudig zelf maken. Het voordeel daarvan is dat wij het dan ook precies zo maken als jij wilt. Daardoor bestaat jouw website alleen maar uit bruikbare nodige code en hoeft jouw klant niet overbodige code in te laden.

Werkwijze

1
Kennismaking
In ons kennismakingsgesprek worden jouw wensen doorgenomen en kun je natuurlijk uitgebreid kennis maken. Daarin bespreken wij ook jouw gewenste deadline en wat je budget is.
2
Planning
Als jij akkoord geeft ontvang je de projectplanning en vervolgens start de designfase. Hierin worden jouw wensen verder uitgewerkt en ontvang je een aantal voorstellen.
3
Feedback
Tussentijds krijg jij uiteraard previews te zien van de website en is er volop de gelegenheid om hier feedback op te geven. Dit wordt gedaan zodat we zeker weten dat deze voldoet aan de wensen die je hebt. Uiteraard wordt er ook getest om zeker te weten dat alles functioneert.
4
Oplevering
Als alle test zijn voltooid hebben we het laatste gesprek waarin de website wordt overgedragen en de lancering plaats kan vinden. Ook zorgen wij ervoor dat jij over de juiste handleidingen bezit om zelf je website aan te passen.

Niet alleen een website nodig, maar ook de hosting?

Elke website heeft natuurlijk ook een hosting provider nodig. Gelukkig kunnen wij van Roefja je daarbij helpen. Met onze verschillende hostingpakketten, hebben wij altijd een pakket dat geschikt is voor jouw website. Doordat jouw website gebouwt wordt op ons eigen platform, kunnen wij voor een eenvoudige overgang zorgen tussen de development website en de live website.