Werkwijze

1
In ons kennismakingsgesprek worden jouw wensen doorgenomen en kun je natuurlijk uitgebreid kennis maken. Daarin bespreken wij ook jouw gewenste deadline en wat je budget is.
2
Hierna ontvang je een voorstel waarin je het conceptplan vindt en de offerte.
3
Als jij akkoord geeft ontvang je de projectplanning en vervolgens start de designfase. Hierin worden jouw wensen verder uitgewerkt en ontvang je een aantal voorstellen.
4
Aan het einde van de designfase wordt er gestart met de daadwerkelijk ontwikkeling van jouw website.
5
Tussentijds krijg jij uiteraard previews te zien van de website en is er volop de gelegenheid om hier feedback op te geven. Dit wordt gedaan zodat we zeker weten dat deze voldoet aan de wensen die je hebt. Uiteraard wordt er ook getest om zeker te weten dat alles functioneert.
6
Als alle test zijn voltooid hebben we het laatste gesprek waarin de website wordt overgedragen en de lancering plaats kan vinden. Ook zorgen wij ervoor dat jij over de juiste handleidingen bezit om zelf je website aan te passen.

Niet alleen een website nodig, maar ook de hosting?

Elke website heeft natuurlijk ook een hosting provider nodig. Gelukkig kunnen wij van Roefja je daarbij helpen. Met onze verschillende hostingpakketten, hebben wij altijd een pakket dat geschikt is voor jouw website. Doordat jouw website gebouwt wordt op ons eigen platform, kunnen wij voor een eenvoudige overgang zorgen tussen de development website en de live website.

Bekijk onze hostingpakketten