Werkwijze

1
Kennismaking
In ons kennismakingsgesprek worden jouw wensen doorgenomen en kun je natuurlijk uitgebreid kennis maken. Daarin bespreken wij ook jouw gewenste deadline en wat je budget is.
2
Planning
Als jij akkoord geeft ontvang je de projectplanning en vervolgens start de designfase. Hierin worden jouw wensen verder uitgewerkt en ontvang je een aantal voorstellen. Heb je al een bestaande website? Dan gaan we gelijk door naar het bouwen van de webshop.
3
Feedback
Tussentijds krijg jij uiteraard previews te zien van de webshop en is er volop de gelegenheid om hier feedback op te geven. Dit wordt gedaan zodat we zeker weten dat deze voldoet aan de wensen die je hebt. Uiteraard wordt er ook getest om zeker te weten dat alles functioneert.
4
Oplevering
Als alle test zijn voltooid hebben we het laatste gesprek waarin de webshop wordt overgedragen en de lancering plaats kan vinden. Uiteraard ontvang je dan van ons de handleidingen zodat je zelf dingen kunt aanpassen.

Niet alleen een webshop nodig, maar ook de hosting?

Elke webshop heeft natuurlijk ook een hosting provider nodig. Gelukkig kunnen wij van Roefja je daarbij helpen. Met onze verschillende hostingpakketten, hebben wij altijd een pakket dat geschikt is voor jouw webshop. Doordat jouw webshop gebouwt wordt op ons eigen platform, kunnen wij voor een eenvoudige overgang op het moment dat je shop online gaat.