Werkwijze

1
In ons kennismakingsgesprek worden jouw wensen doorgenomen en kun je natuurlijk uitgebreid kennis maken. Daarin bespreken wij ook jouw gewenste deadline en wat je budget is.
2
Hierna ontvang je een voorstel waarin je het conceptplan vindt en de offerte.
3
Als jij akkoord geeft ontvang je de projectplanning en vervolgens start de designfase. Hierin worden jouw wensen verder uitgewerkt en ontvang je een aantal voorstellen.
4
Aan het einde van de designfase wordt er gestart met de daadwerkelijk ontwikkeling van jouw programma. Hierin vragen we ook alle gegevens die we nodig hebben zoals het materiaal voor het online programma.
5
Tussentijds krijg jij uiteraard previews te zien van het online programma en is er volop de gelegenheid om hier feedback op te geven. Dit wordt gedaan zodat we zeker weten dat deze voldoet aan de wensen die je hebt. Uiteraard wordt er ook getest om zeker te weten dat alles functioneert.
6
Als alle test zijn voltooid hebben we het laatste gesprek waarin jouw programma wordt overgedragen en de lancering plaats kan vinden. Uiteraard ontvang je dan van ons de handleidingen zodat je zelf dingen kunt aanpassen.